Referenties

2018.08.09 Auteur Bouman arnhem
Vandaag nieuwe airco van het merk Mitsubishi geïnstalleerd, wij zijn zeer tevreden heerlijk deze temperatuur werkt fantastisch, en geruisloos super , en nog bedankt voor de snelle service. Fam.bouwman arnhem
2018.08.07 Auteur johanna groeneweg de kroon
Gisteren zijn 2 airco systemen geplaatst, super tevreden met het resultaat. Het advies van John was perfekt ,de installatie ging reuze vlot en ondanks het hak en breek werk viel de rommel reuze mee.. Kann iedereen dit bedrijf van harte aan bevelen.
2018.06.21 Auteur Muis
Zeer tevreden, snelle levering en alles mooi en netjes geplaatst. Geen spijt dat we voor dit bedrijf gekozen hebben, een echte aanbeveling.

Kwaliteit en Service zijn uitstekend

Rated 5,0 out of 5
mei 21, 2024

Afgelopen week voor de 2e keer een Airco laten plaatsen door JS Airco. Net als de éérste keer zeer tevreden over zowel de Airco zelf als de kwaliteit van montage, voorlichting en Service. Absoluut een aanrader!!

Richard

Vakmanschap

Rated 4,0 out of 5
april 25, 2024

Airco

Vandaag 2 binnen- en buitenunits geplaatst! We zijn zeer tevreden alleen al omdat Jacques zo met je meedenkt en netjes werkt!

H van Ommen

Airco's geplaatst

Rated 5,0 out of 5
maart 2, 2024

Naar volle tevredenheid een airco laten plaatsen in de woonkamer en slaapkamer. Top service en echt een aanrader.

Sunita

Prima service en uitstekende uitvoering.

Rated 5,0 out of 5
februari 28, 2024

In ons appartement een tweetal Samsung airco’s laten plaatsen door JS Air klimaatservice. Keurig (volgens afspraak) geleverd en geplaatst. Nette afwerking en meedenken door medewerkers van het bedrijf. Maatwerk is zeker altijd mogelijk. EN…scherpe en concurrerende prijs.

Cees Adriaanse

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
november 3, 2022

Vandaag een airco laten plaatsen super tevreden Jaco .

De snelheid en de uitleg was perfect.

Guus v Woudenberg
Vraag een offerte aan