Airconditioning


“Waarom zou ik kiezen voor een airconditioning in huis?” zult u misschien denken. Een aangenaam binnenklimaat is geen overbodige luxe, en kan zelfs gezien worden als noodzaak. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat mensen beter presteren bij een bepaalde temperatuur. Een te hoge of te lage temperatuur kan de productiviteit al tot wel 30 procent verminderen! Daarnaast regelt een airco niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid en de luchtverversing.

Airconditioning thuis

Vindt u een aangename woonomgeving belangrijk? Waarschijnlijk is uw interieur ingericht op een manier waarin u uzelf herkent, tot rust komt en waarin u zich prettig voelt. Een airconditioning kan het comfort nog meer verhogen. Een airco zorgt ervoor dat het leefklimaat in elke ruimte van uw huis geoptimaliseerd is, zelfs op de oververhitte zolderkamer tijdens de zomer.

Door het gebruik van energiezuinige en geruisloze technologie maakt JS-Air Klimaatservice airconditioning-, verwarming-, en ventilatiesystemen uw omgeving uiterst comfortabel. Daarnaast bieden elegant vormgegeven wand- en vloer/plafondunits een smaakvolle oplossing waar inbouw in een vals plafond niet mogelijk is.

Slaapkamer
Voor uw slaapkamer biedt JS-Air Klimaatservice een airco, ingesteld op uw slaapcyclus. Deze ‘Good Morning Mode’ zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur in balans gebracht wordt, waardoor u snel in een diepe slaap valt. Vervolgens wordt uw lichaamstemperatuur op een bepaald gemiddelde gehouden zodat u niet wakker wordt midden in de nacht. Ten slotte, bij het wakker worden, stijgt uw lichaamstemperatuur om met een fris gevoel te ontwaken.

Raadpleeg ons assortiment voor een overzicht van modellen, of vraag een offerte​ aan!

Airconditioning in uw bedrijf

Een aangename leefomgeving alleen van belang in een woonruimte? Dat is al lang niet meer het geval. Ook uw werknemers en klanten weten een correcte temperatuur en vochtigheidsgraad te waarderen! Een goed gevoel en betere prestaties zijn het gevolg.

Van dokterspraktijk of winkel tot ziekenhuizen en grote kantoren, JS-Air klimaatservice levert een totaaloplossing op maat. Uw bedrijf wordt, afhankelijk van uw behoeften, voorzien van een gepaste buiteninstallatie gecombineerd met binnenunits naar keuze.

Raadpleeg ons assortiment voor een overzicht van modellen, of vraag een offerte aan!
Vraag een offerte aan